FAQ

Er DANSKSUGARDATING.com noget for mig?

Vil mit privatliv blive beskyttet?

Hvad er diamanter og hvad koster det?

Hvorfor er mit profilbillede ikke synligt endnu?

Hvorfor er min profiltekst ikke synligt endnu?

Hvorfor modtager jeg kun et begrænset antal af matches?

Hvorfor kan jeg ikke se alle mine beskeder?

Hvordan sletter jeg min profil?

Hvordan anmelder jeg en falsk profil?

Hvordan kan jeg slå e-mail fra DANSKSUGARDATNG.com til eller fra?

Mit spørgsmål står ikke her


Er DANSKSUGARDATING.com noget for mig?

Kunne du tænke dig at udvide dit sociale netværk, og leder du efter udfordringer, spænding og eventur ud over det sædvanlige?

I så tilfælde er DanskSugarDating bestemt noget for dig. Her kan du nyde kontakt uden forpligtelser med søde mænd og kvinder og I kan bestemme sammen, hvad der skal være jeres næste trin.

Nogen tvivl? Registreringen er helt gratis og vi giver dig nogle gratis diamanter=beskeder så du kan prøve siden. Hvis du beslutter dig for ikke at gå videre, kan du simpelthen bare slette din profil. Du har intet at tabe!

Vil mit privatliv blive beskyttet?

Alt informationen du giver os er beskyttet. Dette betyder, at informationen ikke kan blive misbrugt af andre parter. Vi vil ikke bruge dine data til kommercielt brug eller give dataene til en tredjepart. Kun DanskSugarDating har adgang til disse data- udelukkende til funktionelt brug som DanskSugarDating’s service i sig selv. Vi gør alt for at opretholde en striks privat- og sikkerhedspolitik.

Hvad er DIAMANTER?

Diamanter gør det muligt for dig at sende beskeder, 1 diamant er lig med 1 besked.
Du kan købe en pakke med diamanter med dit betalingskort. Du kan se priser på diamant pakkerne på sitet. DET ER IKKE ABONNEMENT. VI TRÆKKER INTET AUTOMATISK.

Hvorfor er mit profilbillede ikke synligt endnu?

Vi tjekker alle profilbilleder manuelt for at forsikre os om deres kvalitet. Hvis dit billede er afvist, vil du modtage en e-mail. Et billede skal opfylde følgende kriterier.

Billedet må ikke fremstå voldeligt, ulovligt eller diskriminerende

Billedet må ikke vise personer under 18 år

Billedet må ikke have copyright

Hvorfor er min profiltekst ikke synligt endnu?

Alle profiltekster er manuelt tjekket af os for at forsikre os om korrektheden i det, der er skrevet. Hvis din profiltekst er afvist vil du modtage en e-mail. En profiltekst skal møde de følgende kriterier.

Teksten må ikke indeholde nogen kontaktmulighed som en e-mail adresse eller et telefonnummer

Teksten må ikke indeholde en URL

Teksten må ikke indeholde vold, ulovligheder eller diskriminerende emner

Teksten må ikke beskrive personer under 18 år

Hvorfor modtager jeg kun et begrænset antal af matches?

Du kan selv søge efter profiler ved siden af, at du modtager match fra personer, der opfylder dine søgekriterier. Hvis du har et match med en anden person, vil denne person også modtage din profil som et match. I det tilfælde er det første skridt allerede blevet taget!!

Hver dag leder vores avancerede match system efter nye match. Det betyder, at du vil modtage matches regelmæssigt. For at alt er velorganiseret for mænd såvel som kvinder uddeler vi ikke alle matches på én gang men hellere i faser. Så vær sikker på ikke at gå glip af noget og tjek dine matches nu og da.

Hvorfor kan jeg ikke se alle mine beskeder?

Beskeder der er ældre end seks måneder er arkiveret og ikke synlige mere.

Hvordan sletter jeg min profil?

På supportsiden kan du finde muligheden for at slette din profil. Din profil bliver med det samme slettet. Bemærk venligst at hvis du sletter din profil er det permanent: matches og diamanter/beskeder vil gå tabt.

Hvordan anmelder jeg en falsk profil?

Til trods for vores strikse kontrol sker det nogle gange, at en falsk profil er aktiv på vores hjemmeside. I det tilfælde, skriv venligst til support. Vi vil med det samme skride til handling. Vær altid forsigtig med SMS- og opkaldsanmodninger fra falske profiler.

Hvordan kan jeg slå e-mail fra DANSKSUGARDATING.com til eller fra?

Du kan ændre om du vil modtage notifikationer om nye match og/eller beskeder i din profil under privat indstillinger og notifikationer. Det er muligt at ændre indstillingerne for e-mail og helt at deaktive alle email eller kun en del.

Mit spørgsmål står ikke her

Skriv venligst til support

Har du ellers spørgsmål eller problemer kan du også skrive til support@dansksugardating.com