Profil

Køn:
Mand 
Alder:
65
Område:
Hovedstaden 
Seksualitet:
Heteroseksuel 
Civilstatus:
Single 
Udseende
Kropsbygning:
Buttet 
Højde:
172cm 
Øjne:
Blå-grå 
Hårfarve:
Blond 
Etnisk oprindelse:
Hvid 
Livsstil
Ryger:
Nej 
Drikker:
Nogen gange 
Personligt
Interesseret i:
Kysse, Kæle, Erotisk massage, Hygiejne, Oral sex, Sexlegetøj, Trekant 
Med egne ord
Om mig:

Jeg er en moden gentleman, som både har midlerne, stedet og tiden til at nyde livet og til at forkæle dig – og det agter jeg at gøre. At nyde livet, betyder for mig, at vi sammen kan tage på weekend ophold, tage en kort rejse til en storby eller tage til et eksotisk rejsemål og bare nyde opholdet, livet og hinanden.
Udover at nyde livet, så søger jeg en kvinde, som jeg kan have et forhold til og som jeg kan se regelmæssigt og have sex med. Til gengæld giver jeg dig forkælelse og det vi nu kan blive enige om, og jeg støtter dig gerne i dine egne drømme her i livet
Jeg sætter stor pris på intelligens og at du er åben og ærlig i vores forhold og har en positiv tilgang til livet. Jeg forventer at vi rimelig hurtig kan finde mulighed for at ses til et kort møde, for at undersøge om vi ”klikker”, da det er meget lettere og mere oprigtigt at se hinanden an i det virkelige liv end at skrive sammen i en uendelighed. Hvis vi begge synes det er værd at gå videre, så kan vi derefter sagtens skrive en masse sammen.