Profil

Køn:
Kvinde 
Alder:
36
Område:
Syddanmark 
Seksualitet:
Heteroseksuel 
Civilstatus:
Single 
Udseende
Kropsbygning:
Normal 
Højde:
156cm 
Hårfarve:
Brun 
Etnisk oprindelse:
Hvid 
Livsstil
Ryger:
Ja 
Drikker:
Nogen gange 
Personligt
Interesseret i:
Lingeri 
Med egne ord
Om mig:

Hej Daddy

Jeg er en brunette med lyse lokker og flotte brune øjne. Har en del tatovering over min flotte, solbrune og velplejede krop. Jeg går rigtig meget i min krop, og udseende. Elsker og være elegant og feminint klædt på, gerne en smuk kjole med et par høje stilletter.
Jeg er 36år gammel, men ser yngre ud end min alder, ihvertfald af hvad jeg konstant får afvide. Jeg er meget selvbevidst, og vil betragte mig selv som en kvinde der stjæler opmærksomheden hvor end jeg sætter mine fødder. Så ønsker du og have en smuk kvinde, til at ledsage dig til et firmafest, business møde eller det helt tredje, så vil jeg love dig for at dine kollegaer, ansatte eller business partnere vil misunde dig. Jeg er stilfuld, med klasse, og opføre mig anstændigt, så du ikke kommer til at sidde og krumme tær over mig. Jeg er smilende, boblende, glad, imødekommende og kan føre en god dialog med de fleste.

Søger en flot og attraktiv sugardaddy gentleman, som kan forsøde livet og tage mig med på eventyr. Jeg elsker og blive forkælet, så det er et absolut must hvis du skal være min kommende sugardaddy, da jeg er en kvinde der forkæler mig selv og forventer ligeledes at blive det af andre. Jeg elsker luksus, så derfor håber jeg og finde en, som har muligheden for at forkæle mig lidt over det sædvanlige, end hva jeg selv kan give mig. Jeg er utrolig kræsen, og går meget op i at der er noget som kan fange min opmærksomhed, både på den visuelle og mentale plan. Jeg tænder utrolig meget på intelligens og dybe samtaler. Jeg ved endnu ikke hvor langt jeg vil gå, men tænker det kommer hen af vejen, hvis kemien er der. Jeg ser gerke at blive inviteret ud på et bid mad på vores første møde, hvor vi lærer hinanden og kende, samt ser om der er kemi og fysisk tiltrukning af hinanden. Jeg ser gerne at du har profilbillede (nyere), så jeg kan se hvem jeg skriver med, ellers forventer jeg at du sender mig nogle privat, da jeg ikke ønsker at blind mødes med en som overhovedet ikke er min type, da jeg nødig vil ende med at spilde min, og ligeledes din tid.

Gerne skriv en længere besked hvor du fortæller lidt om dig selv, dine ønsker og forventninger til din kommende sugarbabe, samt fordele ved at have dig som sugardaddy.

Håber jeg høre fra dig <3